Minnesgåva eller gåva i samband med högtidsdag

Uppvakta eller hedra dina vänner genom att ge en gåva till Föreningen Furuboda. Med våra vackra gåvo- eller minnesblad blir det inte bara en fin present, du stödjer dessutom Föreningen Furuboda och sprider kännedom om oss.

Hur gör jag?

Gör en inbetalning på bankgiro 155-8725 eller swisha din gåva till nummer 123 466 39 69 (information om swish och hur du skaffar det finns på www.getswish.se). Ange följande vid inbetalningen:

• att det gäller gåvo-/minnesblad
  • skriv en hälsning
  • ditt namn och adress, samt
  • adress dit gåvo-/minnesbladet ska skickas.

Om detta inte får plats i meddelandefältet, skriv endast ditt namn och skicka sedan ett mail med övrig information till carina.rosqvist@furuboda.se. Ange även inbetalad summa samt när det betalats.

Vi behöver ha uppgifterna till bladet 5 vardagar före aktuell dag så att din hälsning når fram i tid. Är det ont om tid, kontakta oss så försöker vi lösa det på bästa sätt.

Frågor?

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss:

• Carina Rosqvist, e-post: carina.rosqvist@furuboda.se, tel. 044-781 46 32
  • Receptionen, e-post: info@furuboda.se, tel. 044-781 46 00