En del medlemmar vill gärna göra en “handgriplig” insats. Det vill vi gärna ta till vara.

Exempel på volontärsuppgifter

Sommartid

Sommartid har vi volontärer som fungerar som medmänniskor och medhjälpare till deltagare i våra sommarkurser.

Uppgifter vid arrangemang

Andra uppgifter som kan vara aktuella är att bistå med praktiska uppgifter vid arrangemang som till exempel brasaftnar och konserter.

Vård av anläggningen

Vår anläggning med ett 20-tal hus behöver omsorg så har du kunskaper och erfarenhet av målning, murning, snickeri eller annat hantverksyrke kan du göra en viktig frivillig insats här.

Bli volontär!

Välkommen att dela med dig av dina förmågor och ditt engagemang. Anmäl ditt intresse. Föreningsforum har en aktuell lista över de behov som finns vid olika tidpunkter. Vi möter gärna dig som vill veta mer om vad volontärskapet innebär samt mer om vad Föreningen Furuboda står för. Välkommen att höra av dig!

Frågor?

Har du frågor eller vill anmäla dig som volontär, kontakta oss:

• Annica Nordqvist, e-post: annica.nordqvist@furuboda.se, tel. 0708-80 60 99