Välkommen till årsmötesdag för Föreningen Furuboda!

Söndagen den 7 maj är det dags för Föreningen Furubodas årsmöte – en dag med traditionella inslag som i år har ett litet nytt upplägg!

DagsprogramEn röd trästolpe med en gul romb i trä längst upp.

11.00 Gudstjänst i pilgrimens tecken
Elisabet Svahn predikar och Lisa Fredlund delar med sig utifrån den nya pilgrimsrundan.

11.30-14.00 Välj själv i vilken ordning du vill göra vad:
– Lunchservering i restaurangen
och
– Testvandring av Furubodas nya pilgrimsrunda, med start i receptionen.
12.15 Gemensam vandring om du för dig som vill gå i samlad grupp. Lisa Fredlund, ansvarig för framtagandet, leder gruppen.

13.30 Röstlängdsregistrering startar i Aulan

14.00 Utdelning och videohälsning från årets mottagare av Ernst och Ellas Skoogs stipendium: Jonas Gardell.
Därefter årsmötesförhandlingar.

16.00-17.30 Smörgås- och tårtbuffé med festprogram i restaurangen
Musikprogram med På spåret-tema under ledning av Erik Hyvönen och Ted Sandberg.

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret som du kommer till genom att klicka här, eller ring 044-781 46 00 (vardagar 08.00-16.00).

Årsmöteshandlingar skickas ut med e-post eller post till alla som anmäler sig senast den 27 april och finns även till utdelning på plats i samband med årsmötet.

Kostnad

Hela dagen, inklusive mat, är gratis för medlemmar och kostar 120 kr om du inte är medlem – då ingår även medlemskap för 2017! Betalning sker på plats.

Medverkande i gudstjänsten

Elisabet Svahn är bibelskolelärare på Liljeholmens folkhögskola, har ett mångårigt engagemang inom Föreningen Furuboda och är ledamot i styrelsen.

Lisa Fredlund är föreståndare i Östermalmskyrkan, Kristianstad, har varit sommarledare på Furuboda och ansvarar för framtagandet av nya pilgrimsrundan.

Medverkande i festprogrammet

Erik Hyvönen undervisar grundskoleelever i musik i Skanör, har varit ledare på flera av Furubodas sommarkurser och spelar piano i olika konstellationer.

Ted Sandberg går rock- och poplärarlinjen på Musikhögskolan i Malmö, gick på Furubodas musiklinje 2013-2015 och spelar i coverbandet Najz.