Sommarverksamheten igång

Förra veckan var det skolavslutning på Furuboda med festligheter, glädje, studentfirande – och tårfyllda farväl. I veckan har sommarverksamheten startat med kortkurserna Skaparverkstad och Skåne i blickfånget. Det är full fart med andra ord!

Inget midsommarfirande

En skillnad från tidigare är det i år inte kommer att arrangeras något gemensamt midsommarfirande på Furuboda. Däremot är alla som önskar varmt välkomna på våra sommarkvällar med Paul Skoog och gäster den 7 juli, 20 juli och 10 augusti  – eller varför inte ta en tur till stranden någon solig dag i sommar och passa på att titta in och köpa en glass och kaffe? Alla dagar (förutom midsommarhelgen) kl. 11.30-14 finns det även möjlighet att äta lunchbuffé i restaurangen.

Välkomna!

Bild från den gulblå flytbryggan vid Furubodas strand, mot den blå Strandstugan där det går att ana en folksamling